Bäst bingobonus just nu!

Insättningsbonus

Funderar du på att börja spela bingo på nätet? Då är det verkligen dags för att de flesta idag vet att den bästa bingon finns online på nätet. Du har många olika varianter att välja mellan och 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo. Du känner säkert till klassisk bingo vilket är den vanligaste varianten men på nätet så spelas det också variantbingo och mönsterbingo. När du spelar bingo online så kommer du att få den bästa upplevelsen och kommer även att ta del av olika bonusar som är gratis pengar. Det är lätt att bli medlem och det är gratis och det bästa är att du kommer att få runt 50 kr gratis att spela för direkt.

Följande bingohallar har dagens bästa bingobonusar och rekommenderas av oss:

Bingohall Rank Insättningsbonus Spela nu!
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
4 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här

Den klassiska bingon där du har en bingobricka med nummer i ett rutmönster med texten BINGO högst uppe känner vi alla till som har spelat bingo någon gång. Du lyssnar på utrop som kan vara ”OLOF 72” och du letar upp 72 under bokstaven O. Du vinner genom att ha fem nummer i rad under BINGO och det gäller att få det först eller samtidigt med någon för att du skall vinna. I variantbingo som är en nära släkting så funkar det på exakt samma sätt, men du kan även ha fen nummer lodrätt, vågrätt eller diagonalt. I mönsterbingo som är en annan variant som spelas mycket på nätet så har du ett mönster på din bingobricka. Du lyssnar på utropen och mönstret skall fyllas i och har du tur så blir du först eller så vinner du samtidigt med någon annan. I mönsterbingo så finns det olika mönster på bingobrickorna och det kan skilja sig mellan de olika bingosajterna.

När vi spelar bingo online så får vi alltid bonus, och först så får vi en välkomstbonus eller som det också kallas för registreringsbonus. Det är normalt 50 kronor på svenska bingosajter så du kan komma igång direkt helt utan att du behöver satsa egna pengar. Det är viktigt när man börjar spela bingo på nätet att man blir medlem hos några olika sajter, så att man vet vilken som är bäst och väljer en som man vill fortsätta hos. Det är då som vi sätter in egna pengar på vårt konto och får då nästa typ av bonus som är insättningsbonus. Det fungerar på följande sätt att om den är på 100 % vilket är det normala på första insättningen, och du sätter in 500 kronor som exempel så har du 1000 kronor på ditt konto. Du får normalt 100 % på din första insättning och sen så kommer det erbjudanden med jämna mellanrum, allra helst på fredagar och på helgerna.

Det är så klart ett suveränt sätt att spela bingo på och vi behöver inte offra egna pengar till och börja med. Testa olika och välj den som passar dig bäst helt enkelt och ta del av den inbyggda chatten som finns och även olika sidospel som skraplotter, arkadspel och slotsmaskiner och du kommer att förgylla dina tråkiga kvällar med spänning.

Bäst villkor just nu!