Bäst bingobonus just nu!

Registreringsbonus

Du som gillar att spela bingo har säkert spelat någon gång i en bingohall och när du kommer dit så måste du köpa din bingobricka för att spela. Det spel som också spelas är klassisk bingo och du har din bingobricka med nummer i ett rutmönster med texten BINGO högst uppe. Du lyssnar på utropen som kan vara ”Bertil 2” och då fyller du i nummer 2 på din bricka under bokstaven B. Spelet fortsätter tills någon har fem nummer i rad och får då bingo! Så ser verkligheten ut för de flesta, men varför endast ta del av klassisk bingo när det finns många roligare varianter att välja mellan och det bästa av allt är att du får gratis pengar när du börjar spela på internet.

Följande bingohallar har dagens bästa bingobonusar och rekommenderas av oss:

Bingohall Rank Insättningsbonus Spela nu!
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
4 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här

När internet tog oss med storm runt 2000-talet så var det många saker som ändrades och det gjorde även bingo. Många bingosajter öppnades och idag så spelas den bästa bingon på nätet och idag så spelar många yngre personer även bingo eftersom spelet når en helt ny målgrupp. Det är bara fördelar med att spela bingo på nätet och för att komma igång så kan vi välja ut 5 olika sajter och när vi är klara så väljer vi den som vi gillar bäst och fortsätter med att spela just där. Nu så kommer vi till det roliga för att vi kommer att få runt 50 kronor gratis att spela bingo för hos alla platser som vi blir medlem hos vilket är en skön start. Det kallas för registreringsbonus eller också välkomstbonus. Med denna bonus så kan vi nu spela alla olika varianter av bingon som finns. Vi börjar med variantbingo som är precis som klassisk bingo i grunden med skiljer sig att du kan här även vinna genom att ha fem nummer lodrätt, vågrätt eller diagonalt.

En av de roligaste är mönsterbingo där bingobrickan har ett mönster som skall fyllas i med hjälp av utropen som sker. Är du först eller får bingo samtidigt med andra så vinner du. Principen är densamma men spelet är olikt andra typer av bingon. Efter ett tag så kommer du gilla en bingosajt bättre än den andra och då är det dags att koncentrera sig på denna plats eftersom du kommer säkert att behöva sätta in pengar. Då kommer vi också till nästa bonus vilket är på hela 100 % när vi gör vår första insättning. Det betyder att sätter du in 500 kronor så har du hela 1000 kronor att spela för. Det kallas för insättningsbonus och det är också viktigt att denna bonus är löpande, men vi kan inte kräva 100 %.

Nu är det mest upp till dig att utforska alla möjligheter som finns och även de möjligheter som du har. Men visst är det mer fördel att spela bingo på nätet och det kan ingen säga att det inte är. Fler varianter av bingon att välja mellan, gratis pengar när man registrerar sig och så får du även bonus på pengar som du sätter in.

Därför så får man den bästa bingon på nätet helt enkelt!

Bäst villkor just nu!