Bäst bingobonus just nu!

Välkomstbonus

Har du någon gång besökt en vanlig bingohall eller tänkt gå dit för att spela någon gång. När man kommer dit så är stämningen inte så hög och man måste betala för sin bingobricka. Glöm allt vad en vanlig landbaserad bingohall heter och gå ut på internet istället och känn pulsen på ett nytt sätt och få ett sort välkommande när du blir medlem! Det är precis så som det är att spela bingo online och vi skall gå igenom varför det är så mycket bättre. När du spelar bingo så är det endast många gånger klassisk bingo som spelas och du har då en bingobricka med nummer i ett rutmönster med texten BINGO högst uppe. Du lyssnar på utropen och markerar med din penna numren på din bricka. När du eller någon annan har fått bingo genom att ha fem nummer i rad så vinner man spelet.

Följande bingohallar har dagens bästa bingobonusar och rekommenderas av oss:

Bingohall Rank Insättningsbonus Spela nu!
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
4 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här

På nätet så har du även variantbingo att spela vilket påminner om klassisk bingo. Bingobrickan ser likadan ut och utrop sker precis som vanligt, men här så kan du även vinna genom att ha fem nummer lodrätt, vågrätt eller diagonalt. Det är så klart till spelarens fördel och det är en väldigt populär variant av bingo. Nästa typ av bingo som spelas mycket online är mönsterbingo och den skiljer sig rejält från de andra. Du har ett mönster på din bingobricka som du skall fylla i med hjälp av utropen och när hela ditt mönster är ifyllt så har du fått bingo! Mönstren skiljer sig mellan sajterna och kan vara en blomma, penna eller egentligen vad som helst. När vi spelar bingo på nätet så har vi 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo att välja mellan så du kommer att hålla dig sysselsatt.

När vi nu blir medlem så får vi först en välkomstbonus också vilket är gratis pengar som du kan spela för. Normalt så får man 50 kronor gratis och det är pengar som finns på ditt konto efter du har registrerat dig. Det tar dig endast någon minut att bli medlem och denna bonus kallas också för registreringsbonus på vissa sajter men är samma sak, ett kärt barn har många olika namn helt enkelt. Bonus är viktigt när man spelar på nätet och man får även en annan bonus när man vill sätta in egna pengar på sitt konto. Denna bonus heter insättningsbonus och den kan så klart också variera mellan de olika sajterna. Normalt så är den högre vid första insättningen och ligger på runt 100 %. Det innebär att sätter du in 200 kronor på ditt konto så kommer du att ha hela 400 kronor att spela för. Denna typ av insättningsbonus brukar också vara löpande och ges normalt till helger för att då vet bingosajterna att det spelas mest.

Så vad väntar du egentligen på? Det är bara att börja nu och ta del av ett nytt sätt att spela bingo på och du kommer att ha så roligt till skillnad mot de som sitter en vanlig bingohall. Lycka till!

Bäst villkor just nu!